Grå kommer i mange nuancer og er et godt valg til indretning – også i soveværelset. Grå varierer fra en næsten hvidlig grå til en helt mørkegrå.

Gråt kan bruges til næsten alle stilarter lige fra det mere traditionelle til det mere moderne. Tilsætter du for eksempel lamper i børstet stål, giver det et godt look. Og tilføjer du nogle møbler i mørkt træ, bløder det op på looket.

Sart lys

En sart lys grå er et godt alternativ til hvidt, hvis du vil have et mere blødt look end det helt hvide. Den sarte går er også nem at sammensætte med andre kontrastfarver. Du kan også have flere nuancer af grå. Har du for eksempel en sart grå på væggene, kan du male væggen bag sengen en mørkere grå. Det giver en god effekt.

Elegance

Du kan skabe et elegant udtryk, hvis du sammensætter gråt med hvidt. Det kan for eksempel være grå vægge og sengetæpper og sengetøj i hvidt. Du kan også vælge et sengetæppe eller en plaid i en kontrastfarve.

Varme farver

Hvis du gerne vil have mere varme i farverne, kan du sagtens vælge en varm grå. Den har lidt brunt blandet i. For at give det endnu mere varme sætter du det sammen med mørkebrune træmøbler, og du får et halt andet look end med den kolde grå og hvidt, som er et mere moderne look.

Hvis du gerne vil tilsætte kontrastfarver til det grå, er en navy blå eller en dyb rød næsten bordeaux et godt valg. Det kan også være lavendelfarvet som kontrast. For et frisk sommerligt look så sæt gult sammen med din grå. Det kan du gøre med puder, plaids, brugskunst etc.

Er du bekymret for, at den rene grå bliver for kold, så vælg en grå med blå toner i. Denne blågrå ser fantastisk flot ud med tilbehør i navy blåt.

Der er mange muligheder. Ha’ det sjovt med at vælge!