OK.. Det kan godt være, vi er en del af en såkaldt Smart City, men der er grænser for, hvad vi kan kapere sådan rent teknisk. Og da vi skulle indrette en sal til samlinger for borgerne, var der nogle tekniske “krav” fra områdets musikrere, hvor vi bare måtte glo på hinanden og sige “Hvad?”. For eksempel, da vi blev præsenterede for ønsket om, at der skulle være permanent installerede USB-lydkort som en del af det Audio Interface, der jo er et must…

Lydgrej? Så er det Danguitar

Nu landede aben jo på min skulder, som den ofte gør. Jeg valget at spørge min noget yngre og ganske teknisk kompetente nevø til råds, og han var slet ikke i tvivl om, hvad det handlede om. Han var også klar over, at der nok var behov for en leverandør af lyd, der kunne hjælpe os hele vejen igennem, og han foreslog sin egen leverandør, der egentlig startede med at sælge guitarer, men som i dag er den førende på markedet for alt i musikinstrumenter, lydgrej og højttalere: Danguitar.

Jeg tog en snak med dem, og det viste sig, at det var ejeren selv, jeg havde i telefonen. Han hedder Thomas, og han ved godt nok, hvad han taler om!

Én leverandør er luksus

Jeg fandt ud af, at de faktisk kan levere alt, vi skal bruge. Lige fra det åh så vigtige audio interface over lysshows til højttalere, forstærkere og mikserpulte.

Sådan blev det, og takket være deres yderst attraktive prisniveau endte vi med at være under budgettet, selvom vi endda fik sneget et par ekstra højtalere ind i ordren. Det var sgu en ren fornøjelse at have med at gøre!

Der er intet, der gør verden nemmere, end når man kan nøjes med én leverandør indenfor et fagområde, og det gør det jo bestemt heller ikke dyrere.