Det er godt nok en besynderlig følelse at skulle bestille familiens hårprodukter via nettet. Men sådan er det bare lige i disse tider. Og jeg er ved at lære det. Det kan godt være lidt en udfordring, når man er vant til bare at købe familiens shampoo i supermarkedets kropspleje afdeling. Men jeg har åbenbart været heldig hurtig til at lære det. Jeg har nemlig fundet et mærke, som hele familien kan bruge os, som alle medlemmer er glade for at bruge. Det hedder Paul Mitchell. Det er sådan en serie af hårprodukter, som kan tilfredsstille alles ønsker. Der er produkter til mænd og børn. Til blondiner og til folk med krøllet hår. Og det er jeg glad for, at jeg har fundet.

Kræsen datter

Vi har nemlig en stor datter, som er meget kræsen. Og vores lille har ikke noget imod at få vasket håret i deres børneshampoo. Der er ikke noget med, at det svier i øjnene. Skrig og skrål over hårvask er forsvundet nu. Og min mand er glad for det produkt, som henvender sig til folk med krøllet hår. Dem har han nemlig rigtig mange af. Og det kan være noget af en opgave for ham at få styr på dem. Han har jo en manke så flot. Men ikke nok med det. De har faktisk sådan en ’all-round’ shampoo, som kan bruges af alle hårtyper. Den er effektiv, og det fritager mig for at skulle sidde og vælge 3 forskellige ud.

Mange shampoo muligheder

Tidligere har jeg jo skullet finde forskellige shampooer alt efter, hvem jeg købte ind til. Der skulle være en børneshampoo en til min mand, og en til vores store datter. Selv er jeg ikke så kræsen. Mit hår skal bare være rent.

Det har lettet mit arbejde meget at finde ud af, at jeg kan bestille den her ’all-round’ shampoo, og at alle er tilfredse. Jeg slipper også for at slæbe 3 gange så mange forskellige shampooer hjem fra supermarkedet. Det giver faktisk bedre plads på hylden ved bruseren!

Shoppen, jeg har fundet, giver nemlig mængderabat – og man får produkterne sendt lige til døren. Så: Jeg shopper én gang, bestiller i større mængder af ét produkt og får det sendt herhjem. Det, kan man da sige, er da bekvemt. Er jeg doven, eller er det bare min fornuft, der taler her?

God webshop med hårprodukter

Vores datter er hende, der var mest skeptisk ved, at jeg ikke købte den sædvanlige shampoo til hende. Hun er lige i den alder, hvor man er meget opmærksom på sit udseende, og hvor tingene bare skal se helt rigtige ud. Selvom vi havde en voldsom diskussion om det, da hun så, at hun må prøve at bruge et andet produkt end det, hun plejer, så er vi blevet gode venner igen. Hun brugte det og så, at det virkede lige så godt som det andet. Og så er det faktisk billigere. Så det er da en gevinst. Hun er faktisk blevet rigtigt glad for produktet. Og det er mit husholdningsbudget også. Kan det blive bedre? Jeg handler her: https://www.hair247.dk/