Ret beset havde jeg den holdning, at et toilet jo altså bare er – nå ja: Et toilet. Den opfattelse ændrede jeg radikalt, efter jeg for nogle måneder siden besøgte gamle venner i Gentofte. De havde netop renoveret hele deres hus inkl. badeværelserne, og jeg skal lige hilse og sige, at det var lækre sager! Og det var det besøg, der gav mig et helt nyt syn på indretning af badeværelser og toiletrum.

Italiensk design til numsen

Toilettet, der pryder denne artikel, er designet i Italien, og nu står det så hos Ole i Gentofte. Og jeg havde fornøjelsen af at lokumusere på det, og det var – du skal ikke grine – en ualmindeligt behagelig oplevelse!

Ja! Jeg sad bedre, mens jeg klarede det, der nu skal klares på et toilet. Og ikke nok med det: Selve den visuelle oplevelse af “møblet” gjorde, at deres badeværelse var ualmindeligt lækkert at være i.

Som Ole grinende sagde: “Et designer-toilet er ikke kun godt for øjet”.

Vandbesparende

Ole forklarede, at det også sparer en del vand, og det er jo bestemt ikke noget at kimse ad i disse tider, hvor både vandregningen og belastningen på miljøet er noget, vi skal forholde os til. Ole forklarede så videre, at de faktisk havde shoppet alt til begge badeværelser hos et firma, der har specialiseret sig i lækre italienske badeværelser. Han måtte indrømme, at det ikke er umiddelbart billigt, men set i det lange løb er det jo alligevel, for kvalitet holder altså bare længere.

Det perfekte badeværelse

Firmaet hedder Design4Home.dk, og det er en webshop, der har så mange sindssygt lækre produkter, at det næsten er for meget. Udover toiletterne har de faktisk alt andet til badeværelset – lige fra brusehoveder over håndklædetørrere til håndvaske, fliser, bordplader og hvad ved jeg.

Og ja – det er sgu det perfekte badeværelse! Som Ole ganske rigtigt sagde: “Har du selv nogen ide om, hvor meget af dit liv du bruger på badeværelset? Og det er jo også det første, du oplever om morgenen, ikke? Det skal sgu være lækkert!”.

Prøv selv at tage et kig på deres badeværelsesmøbler her – https://www.design4home.dk/shop/badevaerelsesmoebler-18s1.html – så ved du, hvad jeg mener, ikke?

Og ja: Gurlig og jeg skal i gang i næste mned med at renovere vores badeværelse, og det bliver med grej fra Design4home.dk!