maj 28, 2024
find rengøringsfirma

​Rengøringsfirmaer tilbyder alle typer af rengøring til boligforeninger, kontormiljøer og virksomheder. Rengøringsfirmaer har leveret rengøring til en lang række tilfredse kunder i hele Danmark i mere end 20 år. Vi har udelukkende kompetente fagmedarbejdere til at udføre rengøringen.

Rengøringsfirmaer lægger vægt på et respektfyldt og længevarende samarbejde med vore ansatte, som alle er i besiddelse af en ren straffeattest. Det skaber loyalitet og gode resultater på den lange bane, og rengøringsfirmaer er derfor din garanti for et godt og holdbart samarbejde. Laver du en aftale med os, får du grundig og stabil rengøring de næste mange år.​

Grundig rengøring med rengøringsfirmaer

Rengøringsfirmaer lægger stor vægt på at levere service og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder, og derfor tager rengøringsfirmaer altid udgangspunkt i en individuel og grundig samtale om jeres behov for rengøring, når vi leverer et tilbud. Rengøringen skal følge jeres ønsker, og derfor sættes vores medarbejdere grundigt ind i jeres behov, når vi starter et nyt samarbejde.

Rengøringsfirmaer lægger stor vægt på miljø og klima, og vi benytter os så vidt muligt af miljøvenlige midler til rengøringen. Vi er særdeles fleksible, og bestræber os på altid at skræddersy den løsning, der passer bedst til kunden

Vi tilbyder følgende former for rengøring:​

  • Trappevask
  • Daglig rengøring
  • Vinduespolering
  • Hovedrengøring
  • Rengøring efter håndværkere
  • Individuelle opgaver efter aftale

​Find et rengøringsfirma i alle byer i Danmark hos Novaindex.com, og få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med rengøring.

Om os

​Vi har mere end 20 års erfaring med ejendomsservice, rengøring og totalenterprise i København. Vi er et visionært og dynamisk firma, der sætter en ære i at gøre en forskel til gavn for vores kunder. Vi bestræber vi os på at yde en gennemarbejdet indsats, så vores kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Alle vores ansatte er således faglærte og bliver opdateret med den nyeste viden om deres fagområder gennem kurser. Det er med til at sikre den høje kvalitet, som har resulteret i tilfredse kunder lige siden starten i 1994.

Vi betjener Boligforeninger, Erhvervsvirksomheder, Kontormiljøer og står for firmarengøringer, og vi har særdeles gode erfaringer med at lade vores fasttømrede teams stå for den samlede løsning. Samtidig har vi et godt samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere fra andre håndværksvirksomheder, som vi benytter os af, når vi står for en totalenterprise.

Vi lægger vægt på miljø og klima, og vi benytter os så vidt muligt af miljøvenlige materialer og rengøringsmidler. Vi er særdeles fleksible, og bestræber os på altid at skræddersy den løsning, der passer bedst til kunden – uanset om der er tale om en hurtig rengøring eller en længerevarende aftale om ejendomsservice. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov.

Kilde: Novaindex.com virksomhedsdatabase