Lækre nye byområder skyder op overalt i både København og i provinsen – mange er dele af smarte byer. Og boligerne ender ofte med at være ret smarte også. Både hvad angår teknik, styring af temperaturer og energivenlighed – men sørme også hvad angår design og indretning. Ikke mindst badeværelserne har fokus, og her kommer vi ikke udenom italiensk design!

Design4home fører

Det danske firma bag webshoppen design4home.dk har i den grad fået tag om det mere eksklusive danske marked for udstyr og indretning af badeværelser. Her er tale om helt eminente produkter fra Italien, hvor design og kvalitet er kompromisløst. Lige den type produkter, der tiltaler en relativt købestærk gruppe af mennesker, der påskønner luksuriøst design og uforlignelig kvalitet.

Toiletter

Et godt eksempel på, hvad vi mener med ultimativt design, er faktisk de toiletter, firmaet sælger i Danmark – og der er tale om både gulvstående og væghængte toiletkummer, der ikke efterlader nogen tvivl om, at designet stammer fra støvlelandet i syd.

Se for eksempel:

Det er blot et enkelt af de mange toiletter, der føres i butikken. Se alle de flotte toiletter her.

Alle typer af badeværelsestilbehør

Det er reelt alt til indretning af badeværelset, der leveres af Design4home.dk, og udvalget er imponerende stort. Hvis man er til italiensk feinschmeckeri – og hvem er ikke det – er der basis for at få et badeværelse, der slår alt!

Udover de nævnte toiletter er der i flæng også tale om:

 

 

(Linksene her er venligst udlånt af Design4home.dk)

Vandbesparende

Det er implicit i en smart by, at der tænkes på at reducere vandforbruget mest muligt – uden at gå på kompromis med komforten. Det sikres med bruserne, blandingsbatterierne etc. fra de italienske designere, der alle lever op til de strengeste europæiske krav.

Og så gør det jo ikke noget, at det samtidig ser godt ud at være lidt miljøvenlig, vel?

Her er en anden god artikel om emnet: https://www.poem.dk/badet