juli 14, 2024
Låsesmed på Frederiksberg

Frederiksberg er – blandt mange andre ting – faktisk Danmarks tættest befolkede kommune med godt 100.000 indbyggere på et geografisk ret begrænset område. Og det er en bydel i København, der er kendt for at være kvalitetsbevidst på mange områder. Det kan skyldes, at det ofte er et sted, man bliver boende, at indtægtsgrundlaget er pænt højt og sikkert også mange andre ting. Fakta er også, at Frederiksberg er det byområde i København, der har gjort mest ud af at tyverisikre boliger – og at det har båret frugt!

Låsesmeden på Frederiksberg

Der er faktisk flere låsesmede på Frederiksberg – altså i postdistrikt 1900. Nå ja – det er faktisk forkert kun at kalde det for postnummer 2000, for der er reelt mange flere postnumre på Frederiksberg. For eksempel 1900.

Uanset det, er der især én låsesmed på Frederiksberg, der efterhånden er blevet synonymt med bydelen, og det er firmaet Den Cyklende Låsesmed, der altså også kendes i daglig tale som Låsesmed Frederiksberg – se denne side.

Udover at være en anerkendt låsesmed, er han også i den grad involveret i det, der kan lede ikke blot Frederiksberg men hele København mod at være smart city! Han har nemlig vendt de fossile brændstoffer ryggen og erstattet håndværkerbilen med en cykel!

Det betyder, at han ikke forurener, at han kommer hurtigt frem gennem storbytrafikken – og at han ikke tager plads op parkeringsmæssigt. Helt uvæsentligt er det jo så heller ikke, at han dermed reelt er en ægte miljøvenlig låsesmed!

Ikke blot Frederiksberg

Hans specialbyggede cykel er faktisk kendt i størstedelen af det indre København og såmænd også helt ude på Amager, der jo er i kraftig vækst. Han dækker også for eksempel Nørrebro, Vesterbro og Østerbro – og fælles for alle de områder i København er, at han er en yderst efterspurgt låsesmed med enestående anbefalinger.

Smart City og smarte håndværkere – vi tror på, at der kommer andre servicefolk tilbage på cyklerne i takt med den stigende trafik, øgede brændstofpriser og det stadig større fokus på miljø!