juli 14, 2024

Det er helt underligt at kunne gå frit i butikker igen. Her, hvor jeg bor, har restriktionerne været meget stramme. Men heldigvis har regeringen indset, at de handlende har brug for at komme i arbejde igen. Og at de overholder alle reglerne for, hvor mange der må være inde i deres butikker. Der er sådan et ret kompliceret regelsæt for, hvor mange kunder pr. m2 her i landet. Og ja, alle, der går ind i en butik, skal bære ansigtsmaske. Jeg synes, det er ok. Og jeg sætter faktisk pris på, at jeg kan få tid og plads til at kigge mig om i den butik, jeg besøger.

Tilfredshed

Det virker faktisk også, som om personalet er tilfredse. De har ikke så mange kunder, de skal holde øje med i butikken. Og er der noget, jeg hader, så er det, når en ekspedient mere eller mindre synligt følger efter mig, når jeg går rundt og ser på varerne. Jeg får altid en følelse af, at de mistænker mig for at ville stjæle noget. Og det er noget, jeg aldrig kunne finde på. Jeg har tidligere præsteret at forlade mange butikker, fordi jeg havde en ekspedient i hælene hele tiden. Uden at der blev sagt noget.
Sådan er det ikke længere. Og det sætter jeg gevaldig, stor pris på. Faktisk så stor pris, at jeg bruger flere penge end jeg ellers ville have gjort.

Lækre hjemmesko til begge køn

Så sent som i går – fx – var jeg inde i den her skobutik. Jeg kiggede på højhælede til mig selv. Fandt ikke nogen, som jeg brød mig om. Til gengæld fandt jeg hjemmesko til kvinder her: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-til-dame-5c1.html. Og ja, tro mig: Tidligere ville jeg aldrig have købt et par herre hjemmesko til mig selv. Men det har jeg gjort nu. Her i midt om sommeren. Måske skørt. Men der kommer jo snart køligere dage.

Faktisk er det ikke nogen dålig ide at købe hjemmesko og andet til de kolde dage tidligt – så er man mere sikker på, der er et godt udvalg!