Billigste bådforsikring

Sammenligning er den simple vej til besparelser på husforsikring. Hvis du vil sikre dig en fritidshusforsikring af god kvalitet til et rimeligt beløb, er du nødt til at investere tid i at sammenligne tilbuddene hos de forskellige selskaber. Men fortvivl ikke!

Vi sender den udfyldte sammenligningsformular direkte til vores partnere i forsikringsselskaberne, så du ikke selv behøver at anmode om et tilbud hos dem alle. Herefter vil vores partnere kontakte dig pr. telefon, hvis de har et relevant tilbud for din profil.

Forsikringstilbud

På denne måde hjælper vores Forsikring dig med at finde de forsikringstilbud, der passer bedst til din profil og dine personlige behov, hvorefter du kan sammenligne tilbuddene og spare penge.

Sammenlign fritidshusforsikringer og vælg den bedste helt gratis og uforpligtende. Det er helt gratis og uden forpligtelser at bruge vores sammenligningsformularer så meget, man ønsker. Det tager kun ganske få minutter at udfylde formularen og hermed finde den perfekte husforsikring.

Formular

Det er muligt at udfylde vores formular til sammenligning af husforsikringer på under 3 minutter. Hvis der indtastes fejlagtige eller forkerte oplysninger i formularen, kan dette lede til unøjagtighed i de tilbud, som vores partnere efterfølgende returnerer.

Du kan i mange tilfælde spare penge på at købe flere forsikringsprodukter hos det samme forsikringsselskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du overvejer at samle dine forsikringer hos ét selskab, så prøv vores forsikringspakke (du kan eksempelvis tilføje en bilforsikring til din fritidshusforsikring)

Hvad er selvrisiko?

Selvrisiko er det beløb, som du selv skal dække ved eventuel skade på din bil. Jo højere selvrisiko, jo billigere forsikring. Holdningen til og krav omkring selvrisiko på bilforsikringer varierer meget hos de enkelte forsikringsselskaber i henhold til forsikringstagerens specifikke profil.

Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber sætter selvrisikoen op i tilfælde af, at der sker en skade, mens bilen er udlånt ud til andre – specielt unge bilister.

Hvad er ansvarsforsikring og kaskoforsikring?

Ansvarsforsikring er den lovpligtige del af bilforsikringen, og denne dækker de skader, som man selv eller en anden fører af bilen måtte påføre andre personer eller deres ting. Denne forsikring dækker således ikke køretøjets fører, men kun dets passagerer.

De fleste bilejere vælger at supplere deres ansvarsforsikring med en kaskoforsikring, som dækker skaderne på den forsikrede bil ved eksempelvis uheld, brand, tyveri og hærværk.

Også bådforsikring

Der er også stor forskel på priserne på bådforsikringer, hvorfor det er en god ide at indhente tilbud. Ved at indhente tilbud finder du de billigste bådforsikringer nemt og hurtigt. En ansvarsforsikring til båd er lovpligtig, så det er vigtigt, at du får tegnet en.

En kaskoforsikring er ikke lovpligtig, men det kan være en god ide, da den dækker skader på din båd. Læs meget mere om priser på billigste forsikringer: https://redningsvest-nu.dk/baadforsikring/