I tror sikkert, at jeg er lidt skør. Det må i da gerne. Jeg kan bare godt lide at være i god tid. Og julen nærmer sig. Der er faktisk kun lidt over 2 måneder til, at alle går på juleferie, og skal nyde dagene med familien og god mad. Da jeg ikke har en familie at holde jul med, har jeg tænkt mig at tage på ferie et eller andet eksotisk sted i lang tid.

Min ferie var kort

Min sommerferie var meget kort, og jeg har en del ugers ferie til gode. Derfor har jeg tænkt mig at tage på juleferie i 6 i uger. Så jeg skal afsted allerede i midten af november. Det betyder, at jeg allerede nu skal til at lave min liste over gaver, jeg skal have sendt til venner og bekendte. Normalt ville jeg have sendt små ting til dem. Fx en god håndcreme til en veninde. Et stykke legetøj til en kammerats søn osv. Men jeg har faktisk tænkt at gøre noget andet: Jeg vil sende blomster til dem alle sammen.

Levering i København

Jeg har fundet en god blomsterhandler, der har blomster levering i København, og har tænkt mig at sende dem små sammenplantninger, som så kan være en slags gave til dem, inden adventen begynder. (Jeg giver dem ikke adventskranse, fordi jeg ved, at de helst selv vil lave den i den stil, der passer dem.) Jeg kan kun håbe på, at hyacinterne, de får, når at springe ud til jul.

Det er lidt lige meget med hvilken farve de har. Bare de er sunde og fine, og så skal de gerne dufte dejligt, når de er sprunget ud. Jeg har overtalt blomsterhandleren til også at sende et kalenderlys med planten. Altså bare sådan ved siden af. Ikke som en del af sammenplantningen. I morgen skal jeg ned til butikken og aflevere 16 kalenderlys, som kan blive sendt med blomsterne.