kviklån lørdag og søndag

Lad os nu bare være ærlige og indrømme, at vi alle ser frem til weekenden og især lørdagen. Efter en hård arbejdsuge er der vel næppe noget bedre end at chille med vennerne og bare slappe af.

Dog er det ikke meget ved, hvis ikke du har en krone på lommen, hvilket jeg var udsat for sidste weekend. Bedst som jeg ikke troede, at det kunne blive værre efter vaskemaskinen brød sammen, blev min cykel så også lige stjålet!

Havde jeg forsikring på min cykel? Nej, det havde jeg ikke, og der var ikke længere garanti på min vaskemaskine. 6.250 kr. endte begge dele med at koste mig, til trods for at jeg købte begge dele brugt.

Ingen penge – ingen hygge!

Jeg måtte ringe rundt til mine venner og fortælle dem, at de måtte tage på pub crawl uden mig. Kontoen var helt tom, selvom det kun var den 11. i måneden. Tommy kunne høre, at jeg lød trist over min beslutning, så han kom forbi med en humle.

Jeg fortalte Tommy hele historien, og han var meget lyttende og forstående. Tommy er på kontanthjælp, så han har ikke selv ret mange penge. Tommy er dog en af de personer, som er meget forstående og lyttende, og det er mega fedt.

Lån i weekenden

Ved du hvad, sagde Tommy! Jeg har hørt, at du kan optage lån med udbetaling i weekenden. Jeg har aldrig selv prøvet på en lørdag eller en søndag, men jeg har optaget masser af kviklån på hverdage, sagde Tommy.

Vi fandt hurtigt vores telefoner frem, og jeg googlede “Udbetaling af lån i weekenden”. Ganske rigtigt kom der flere låneportaler med tilbud på lån udbetaling weekend, og de tilbød endda pengelån døgnet rundt.

Hvem havde troet, at man kunne låne penge uden for banken åbningstid? Hvem havde troet, at man kunne låne penge og få dem udbetalt midt om natten eller på en helligdag? Alt sammen på grund af vores NemID, som både kan kreditvurdere og udbetale pengene på sekunder.

Det blev et gratis kviklån

Det var som sagt lørdag formiddag, og jeg var vildt positivt overrasket over, at kviklån på en lørdag og en søndag oversigt kunne lade sig gøre. Ikke nok med at det ovenikøbet var lån med hurtig udbetaling.

Hurtig udbetaling med det samme, kan man i øvrigt tage ret alvorligt. Et par af udbyderne, Vivus, Ferratum og Lendon, tilbyder udbetaling på under en halv time døgnet rundt, 24/7! Nå, men ikke nok med at de tilbyder disse “døgnlån”, lynlån, så tilbyder de dem endda også gratis og rentefrit i 30-60 dage!

Så hvad gjorde jeg; jeg optog et gratis kviklån på en lørdag, og pengene stod på kontoen 25 minutter senere… Ja tak for en pub crawl!