København er kendt for sine fantastiske områder. For eksempel de velkendte brokvarterer. Her bor der mennesker i alle aldre, og det skaber et samfund med en stor diversitet. Hvert brokvarter har sin historie og udtryk, og her finder du blandt andet Nørrebro, der er kendt for gode spisesteder, forskellige nationaliteter og et summende bymiljø.

Hvis du er på tur til København, bør du altid lægge vejen forbi Nørrebro. Her er der masser af kultur og smukke steder at se i løbet af dagen. Samtidig er det svært at vælge én restaurant Nørrebro, du skal besøge, så hvorfor ikke både snuppe frokost og aftensmad derude? Her kan du i hvert fald læse meget mere.

Kulturen på Nørrebro

Nørrebro er et multikulturelt samfund med mange nationaliteter og aldersgrupper. Det har skabt et byliv, der byder på mange forskellige oplevelser. Du kan eksempelvis besøge Assistens Kirkegård, der ligger på indre Nørrebro. Her kan du gå langs den store allé, der går tværs gennem parken. En fantastisk og smuk oplevelse for alle og enhver.

Du kan også fange din frokost på et af de mange lokale spisesteder. Nørrebro er især kendt for at lave en fantastisk durumrulle, og det passer perfekt til områdets stemning og autenticitet. Du kan også få masser af vegetariske retter rundt omkring eller stikke hovedet ind på en af de mere moderne caféer.

Stefansgadekvarteret

Tæt på Assistens Kirkegård finder du et helt særligt kvarter på Nørrebro. Her trækker du dig lidt væk fra al den larm, der er på de store gader. I stedet kan du gå på jagt i specialbutikker rundt omkring på Jægersborggade. Stefansgadekvarteret er fyldt med brostensbelagte gader og en stor park, der er særdeles børnevenlig. Du kan være sikker på en fantastisk stemning i gaderne.

I takt med at området er mere stille og fyldt med brostensbelagte gader, er der også udeservering hos de små spisesteder. Her finder du vaskeægte perler, og du kan nemt fange en god pizza, mens du sidder midt i kvarteret. Der er noget for alle, og så finder du nogle unikke koncepter såsom vin fra hane eller nogle helt særlige spisesteder.

Sankt Hans Torv

Måske du allerede har hørt om det populære område på Nørrebro, men ikke desto mindre er det et besøg værd. Sankt Hans Torv ligger et stenkast væk fra Søerne, der deler brokvartererne og det indre København. Her på torvet finder du en helt særlig stemning, og mange studerende samles her om sommeren over en kold øl eller et glas vin.

Du kan passende hoppe med på bølgen og nyde noget koldt på pladsen i løbet af sommeren. Sankt Hans Torv er også et centralt sted under Distortion, der er en årlig gadefest i København. Her kommer mange mennesker til byen, både fra andre danske byer og udlandet, hvor tre dage med gadefest fylder København. Sankt Hans Torv er altså en oplevelse værd, hvis du gerne vil være i den helt rigtige stemning i København. Oplev byens puls lige her.