juli 14, 2024

Vores køkken og bad er blevet sat i stand, og jeg skal nu til at finde de sidste dele, jeg skal have sat op, så vi kan føle os veltilpasse både her og der. Jeg mangler kroge og bøjler til at hænge håndklæder op i badeværelset. Vil også gerne have en bøjle i køkkenet, så jeg kan hænge nogle af de store skeer op. Du ved: hulske, suppeske, piskeris mv., som er værktøjer, jeg bruger meget. Jeg elsker at lave god mad. Gør meget ud af det. Også til hverdag. Min familie skal spise sund og lækker mad, så jeg laver selv min fond og supper. Jeg køber aldrig færdiglavede måltider. Ok, det kan være, at vi skal være usunde, men så bliver det til en pizza, som vi får leveret.

Jeg skal også huske at købe en sæbedispenser, en holder til toiletpapir, en toiletbørste og al den slags. Jeg vil faktisk også gerne have en god, ny skraldespand. Det der stativ på indersiden af en skabslåge i køkkenet synes, jeg er en dårlig løsning. Poserne sidder aldrig godt. En rigtig skraldespand vil jeg gerne have.

VVS online

Jeg har været på nettet og søgt på vvs online. Det har givet mange resultater. Men nu har jeg det sådan, at alle den slags små genstande, som skal sættes op og være med til at give atmosfære i rummene, gerne må være i stil med armaturer og rummenes udtryk. Så valget er faldet på tilbehør til badeværelset, som kommer fra et brand, der hedder Grohe.

Til køkkenet har jeg ikke helt bestemt mig endnu. Jeg har set en flot håndklædebøjle fra Grohe. Den kunne måske bruges som bøjle i køkkenet også. Jeg skal bare have tjekket diameteren på selve bøjlen.

Når man leder efter online vvs tilbehør, er det nemt at blive forført. Jeg har efterhånden brugt timer – rigtigt mange timer på at kigge på forskellige tilbud fra mange webshops. Det er virkeligt svært at vælge, når der er mange ting at vælge imellem. Det er så nemt at blive ført fra den ene webshop til den anden.

At købe lokalt

Det får mig til at tænke, at jeg faktisk burde gå ned til den nærmeste isenkræmmer, som sælger den slags produkter, finde min indkøbsliste frem og bede ekspedienten om at komme med produkterne. Uden at jeg skal tage stilling til dem. Men sådan fungerer det – og jeg – bare ikke. Tiden, jeg skal bruge på at køre ind til byen, parkere, gå hen til isenkræmmeren, har jeg allerede brugt på at surfe efter vvs online. Og jeg tænker, at det vil være tungt at slæbe alle genstandene hen til bilen og hjem igen.

Produkterne skal se pæne ud, de skal være nemme at holde rene, og de skal kunne holde i mange år. Jeg kunne da godt finde på at købe en helt neutral sæbedispenser fra det nærmeste supermarked. Jeg ved bare med mig selv, at efter 2 måneder vil jeg blive irriteret over den, fordi den bliver vredet skæv, eller fordi jeg ikke kan få skruet låget af, så jeg kan fylde den igen.

Så reglen er: Jeg skal købe det her vvs tilbehør i en god kvalitet, som jeg ved, at jeg bliver glad for, og faktisk gider at holde rent. Ellers dur det ikke. Og stedet at købe? Her: https://www.elvvs.dk/