juli 14, 2024
Malaga

Budgettet er lagt. Der er overskud. I har lige fået skatteopgørelsen for 2022. I får en god portion penge tilbage. Og naturligvis skal det komme hele familien til gode. I har derfor besluttet, at pengene, der er i overskud, skal bruges på en ekstra ferie. Bare en kort lille en. Sådan måske i fire eller fem dage. Og fordi det går rigtigt skidt for økonomien på verdensplan, har I besluttet, at I tager på den lille ferie allerede her nu til påske. Det er jo lige om lidt. Derfor er der travlhed foran de forskellige skærme i huset.

Billigst til Malaga

Du sidder ved din PC i hjemmekontoret. Din viv sidder ved sin lap top inde i spisestuen. Din datter ligger i sofaen med sin tablet. Din søn sidder på sit værelse med sin mobil. I har et fælles mål: At finde den billigste afbudsrejse til Malaga i Spanien. Afbudsrejser er der mange af, fordi de fleste tør ikke risikere at bruge flere penge. Inflation, stigende fødevarepriser, generel uvished, mv. får folk til at spare op – og lægge kronerne i pudevåret. Ikke hos jer. Her handler det om, at, I skal bruge, hvad I kan nu. Og så tackle eventuelle problemer, når de opstår.

Hvem har lyst til at leve i en atmosfære, hvor tvivl og usikkerhed er altoverskyggende? Nej, det handler om, at I skal på ferie i nogle få dage – ikke kun fordi I gerne vil have nogle sjove dage sammen. Også fordi I skal have nogle gode oplevelser, som I kan mindes, når de virkeligt dårlige tider kommer.

Sammenligne priser på nettet

Du kigger efter billige rejser til Malaga. Og finder muligvis vinderen: Fire dage – på luksushotel. Et ukendt sted nærved Malaga. I begynder at sammenligne priser på rejser, I har fundet. Og ja, rigtigt nok. Du har fundet vinderen. I booker rejsen og glæder jer over, at I har taget den rigtige beslutning.