Hjemmesko er komfortable sko, der hovedsageligt bruges indendørs. Der findes hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer – og sågar hjemmesko til børn. Hjemmesko er slippers, der er nemme at få på dine fødder. De er komfortable og ideelle, når du har haft en lang dag og gerne vil være afslappet i hele kroppen. Sko, du bruger udendørs, er beskidte under sålerne, og at bruge hjemmesko er med til at holde dit hjem rent også.

Fordelene ved hjemmesko

Hvorfor er det så godt at gå med hjemmesko? Mange går måske blot rundt i strømpefødder eller bare fødder, og det er også fint, men har du tænkt over fordelene ved at gå med hjemmesko?

De holder dine fødder rene. Selv om du gør rent tit, vil der være skidt på dine gulve. Går du rundt i blot strømpefødder eller bare fødder, vil de blive beskidte. Dine strømper holder også længere, fordi de ikke bliver slidt på gulvene eller hænger i et søm etc.

Uldsokker?

Uldsokker kan holde dig varme, men du kan stadig føle kulden fra gulvene. Her vil et par lækre hjemmesko i lammeskind være et hit. De er tykke og varme, og forhindrer kulden fra gulvet i at nå dine fødder. Og som du sikkert ved, fryser du om fødderne, fryser du i hele kroppen. Ved at holde dine fødder varme, har du også en større chance for at holde en forkølelse og influenza fra døren, og det er da i grunden ikke så ringe.

Hjemmesko beskytter også dine fødder fra andre ting. Har du børn, ved du sikkert godt, hvor ondt det gør at træde på en legoklods, og bare tanken om at træde på en løs metalclips i kontoret kan det i hvert fald få mig til at gå med hjemmesko indenfor.

Hvis du vil det absolut bedste, anbefaler alle i dag de geniale svenske hjemmesko fra Shepherd.