Der er meget delte meninger om, hvordan et hjem skal indrettes. Hvordan skal det se ud? Skal det være stilrent, med minimalistisk, men funktionel stil? Skal det være country-style, hvor blomster og naturmaterialer hersker? Skal det bare være et almindeligt hjem, hvor hyggen kan mærkes, og hvor familielivet udfolder sig? Eller, skal det være storstilet og herskabeligt?

Ligegyldigt, hvilken stil du hælder til, så vil du helt sikkert gerne have noget på væggene. Det kan være, at det ikke skal være bedstemors hjemmebroderede sofastykke, men noget vil du sikkert gerne have. Det kan være, at du gerne vil have noget, som afspejler din stil. Det kan også tænkes, at du vil have noget som virkeligt, provokerer eller giver anledning til samtale.

Kunst på væggene

Jeg siger ikke, at det behøver at være stor kunst, du skal have på væggene. Det kan være simple ting, eller det kan være billeder eller plakater, du kan lide.

Når vi indretter vores hjem, så gør vi det så godt, vi kan. Alt efter, hvilken fase vi er i. Måske har vi små børn, ja, så er der nogle krav, som skal opfyldes. Måske er vi ældre, og har andre idéer til, hvordan hjemmet skal se ud i forhold til, dengang vi var unge.

Under alle omstændigheder, så er det nemt at finde noget, vi godt kan lide at sætte op på væggene.

Wallsticks

I de senere år er det blevet meget populært med wallstickers. De er nemme at sætte op og at fjerne igen. De koster ikke for meget, og man kan få dem med motiver eller i designs, som passer til ethvert hjem eller stil. Det koster ikke så meget, så det er muligt for alle at få en flot dekoration på væggen derhjemme. Wallstickere kan man få i 2-dimensionelle eller 3-dimensionelle udgaver. Du kan med andre ord bygge en lille skulptur med en wallsticker, hvis du vil det. Du kan også vælge blot at få en 2-dimensionel, som måske er kæmpestor. Så behøver du ikke at tænke på at skulle sætte flere op.

Skilte i metal med emalje

En anden ting, som også er blevet meget populært i de sidste år, er metalskilte / emaljeskilte. De er ikke så store, men kan være ualmindeligt flotte. De er oftest lavet i designs, som rammer ind i retro-bølgen, som er meget in lige nu. Metalskiltene, man kan købe, er heller ikke for dyre, men de kræver, at man kan hamre søm i en væg. Det behøver ikke at være svært, men det kan betyde, at du får en sort negl.

Det interessante ved disse nye former for vægdekoration er, at de henvender sig til alle.

Metalskiltene kan du få i forskellige størrelser. Lige fra postkortsstørrelse til lidt mindre end et A5, ark.

Wallstickerne kan du købe i størrelser, som svarer til noget, der er lidt større end et A4 ark lige op til mere end 2 m2. Du kan få wallstickers til børneværelser, eller du kan finde nogle, som er velegnet til et kontor. Du skal bare lede efter det, du vil have. Det er ovenikøbet muligt at få fremstillet en wallsticker præcist, som du vil have din vægdekoration, skal se ud.