Vores lille (sådan da) by, der jo efterhånden nærmer sig status som Smart City, skal selvfølgelig også have en hjemmeside. Det er jo indlysende nu om dage. Vi skal jo kunne ses ude på nettet, sprede budskabet om mulighederne og tiltrække både investeringer og nye beboere. Vi har besluttet, at den nye hjemmeside skal bygges i det gratis CMS kaldet WordPress.

Udvikling af WordPress hjemmesider

Mange tror fejlagtigt, at en amatør kan bygge hvad som helst i WordPress. Bevares – man kan godt bygge en hjemmeside og endda en pæn af slagsen med en masse fancy funktioner. Sidstnævnte takket være de titusinder af plugins, der findes.

Men virker den perfekt på en mobil? Og hvad med hastighed?

Der er desværre den udbredte misforståelse, at man kan gøre det hele selv og tage kampen op i Google med en helt hjemmegjort hjemmeside. Nå ja – hvis man har mange års erfaring og er skarp på teknikken, kan man faktisk godt. Men det er måske i bedste fald én ud af 100 hjemmebyggede WordPress, der faktisk er, som den skal være.

Eksperterne tager sig til hovedet

Ofte ender mange af disse hjemmesider til sidst hos en af dem, der har forstand på det – og en ombygning og oprydning er ofte dyrere, end hvis hjemmesiden fra starten var overladt til at blive udviklet af en professionel. Det kan eksperter i faget som for eksempel Kim Tetzlaff skrive under på. Han har mange års erfaring med udvikling af WordPress hjemmesider.

Det bedste råd, vi har fået: Brig gerne WordPress – men overlad opsætning og hastighedsoptimering til en ekspert! Det er både nemmere og billigere!