Smartcity

SmartCityDK arbejder med innovation, videnopsamling og formidling inden for byggeerhvervet. I vores arbejde gennem projekter fremkommer værdifuld viden og resultater, som udgives i publikationer og formidles via kurser, seminarer og konferencer . Publikationerne er relevante for vores netværksdeltagere og andre interesserede i SmartCityDK’s arbejde. Samtidig henviser vi til sider om byggeri og vores omfattende blog.

Et vigtigt område for SmartCityDK er at skabe et netværk af virksomheder og institutioner, som ønsker at være en del af en stærk byggeklynge. Målsætningen er, at vi gennem partnerskabelse og videndeling kan skabe større resultater inden for byggeriet.

Vi har igennem en række afklarings- og udviklingsprojekter bidraget til etablering af nye samarbejdsrelationer og udbygning af eksisterende samarbejder i byggebranchen. En lang række førende virksomheder inden for byggebranchen er tilknyttet SCDK’s byggeklynge – læs mere om virksomhederne og byfornyelse, som du finder her.

Har du en passion for 360 graders kvalitet? Så ved du, at rene vinduer er en fryd for øjet – og på Østerbro anbefaler vi denne vinduespudser.

Ønsker du at blive en del af en innovativ byggeklynge, der har fokus på at udvikle nye bæredygtige og energirigtige løsninger?

Vores rolle er at være tovholder for projektet fra begyndelse til ende. Det betyder, at vi står for det administrative og økonomien via lån og fondsøgning både nationalt og internationalt. Vi vil også meget gerne have dig som netværksdeltager – send mail til os.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores målsætning er at udvikle byggebranchen gennem videndeling. Gennem videndeling udvikler vi byggebranchen og bidrager med at øge danske virksomheders kompetencer i både nationalt og internationalt perspektiv. Det danner basis for større indtjening og flere arbejdspladser i branchen.

Vi arbejder med en række initiativer for virksomheder, der fremmer innovationen inden for byggebranchen. Initiativerne tager som nævnt udgangspunkt i bæredygtige og energirigtige løsninger, hvor vi gerne deltager som facilitator i etableringen og udviklingen heraf.

Skulle du gå og have en ide til et projekt og gerne ønsker hjælp til at finde samarbejdspartner(e) eller økonomiske midler – så kontakt os meget gerne. Vi er altid interesseret i at høre om projekter, som gerne har fokus på bæredygtighed og energirigtige løsninger. Vi har samarbejdspartnere i alle fagområder – lige fra låsesmed over tømrere til online services som for eksempel linkbuilding.

I SmartCityDK bliver du en del af et innovativt projektfællesskab. Du kan byde ind med idéer til nye innovative energiløsninger. Vi hjælper med at få idéerne finansieret, og vi hjælper med at finde de rigtige partnere til projektet. Det ligeledes være inddragelse af uddannelsesinstitutioner, idet det er i vores interesse, at viden fra disse kommer ud i din virksomhed og arbejde.

Vi varetager også den tunge administration af projekterne, så I kan koncentrere jer om at være innovativ.

  • Byd ind med ideer til SCDK’s byggeklynge
  • Vi hjælper med at søge og finde finansiering til projektet
  • Vi hjælper med at finde rette samarbejdspartnere
  • Vi hjælper med administrationen af projektet
  • Assistance med selv detaljerede opgaver som for eksempel priser på varmepumper