I en “Smart City” som København, der jo også brillerer ved at være landets hovedstad, skal der være et gevaldigt serviceudbud – og det er der bestemt også. Privilegiet ved at drive en servicevirksomhed i en hovedstad er blandt andet, at man har en relativt stor kundegruppe at adressere, hvis man er i den liga, der bare gør tingene bedre end andre. Og i den liga er firmaet MBK A/S, der blandt andet driver, hvad alle deres kunder uden tøven kalder for “Københavns bedste mødelokaler“.

Et mål om unik service

Filosofien bag MBK A/S har i mange år været at udvikle services, der distancerer sig fra det mere homogene marked. Det gør de dels i deres store kursusvirksomhed ( se mere om den her), og dels gør de det i den del af virksomheden, der udlejer mødelokaler, konferencelokaler etc. i det absolutte centrum af København.

Den del af virksomheden bærer det sigende navn: MBK Kursuslokaler ( https://mbkkursuslokaler.dk/ )

Kunderne elsker mødefaciliteterne

MBK Kursuslokaler har helt exceptionelle ratings på Trustpilot:

Det siger jo en hel del om kvaliteten på stedet, ikke?

Stort behov for lokaler i København

Der er af og til mennesker, der undrer sig over, hvorfor firmaer lejer lokaler til møder, foredrag og den slags i stedet for selv at have faciliteter til rådighed.

Det er der faktisk gode forklaringer på – og det kan med lidt god vilje godt kaldes for en del af Smart City konceptet. For eksempel:

  • Kvadratmeterpriserne i København er så høje, at det er en skidt forretning at skulle betale permanent leje for et lokale, der kun benyttes til møder af og til. Så er det billigere at leje et mødelokale.
  • Ofte er det “tilrejsende” fra provinsen, der lejer mødelokaler i København, da de jo ikke har faciliteter i byen selv.
  • Det er reelt mere miljøvenlig at udnytte de dyre kvadratmeter fuldt ud i et center som MBK Kursuslokaler, end det er at have mødelokalerne i eget regi.

Skal du have fat i dem til et møde, et foredrag eller en konference i København? Det gør du her:

MBK A/S
Pilestræde 61, 1112København K, Danmark

mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474