juli 14, 2024
Øjenlaseroperation

Siden jeg var helt lille, har jeg haft en bygningsfejl, som nu skulle rettes med en øjenoperation. Jeg var kun 39 år, så det var som sådan ikke alderssyn, jeg døjede med. Det var mere bygningsfejl og en form for langsynethed. Begge mine forældre er nærsynede, så det var lidt sjovt, at jeg blev langsynet.

Jeg var godt nok nervøs, da jeg trådte ind ad døren til det store privathospital. Heldigvis var øjenlægen bare super flink og behagelig at snakke med, så der beroligede mig en del. Derudover beroligede det mig, at øjenoperationen var gratis grundet det frie sygehusvalg.

Der var lang ventetid hos øjenlægerne, så jeg kunne frit vælge, hvor jeg så ville have udført øjenoperationen. Jeg kiggede derfor på anmeldelser på Øjenlågsoperationer.dk, og fandt ud af at Memira og Euroeyes havde rigtig gode bedømmelser.

Øjenlaseroperation

Efter øjenlægen havde undersøgt mine øjne, kom han frem til, at jeg skulle have foretaget en øjenlaseroperation. Havde jeg været ældre, ville det sikkert have været en linseudskiftning, sagde han.

Jeg kunne vælge mellem flere forskellige typer øjenlaseroperationer. Det vil sige forskellige måder, det ville blive udført på.

  • LASEK øjenoperation
  • PRK øjenoperation
  • FS-LASIK øjenoperation
  • SMILE øjenoperation

Kirurgen anbefalede FS-LASIK, så det sagde jeg ja til. Jeg spurgte ham lidt for sjov, hvor meget sådan en øjenoperation pris ville ligge i. Han svarede, at prisen normalt ligger et stedet mellem 27 – 30.000 kr. Så jeg tænkte bare, at det var super godt, at det var gratis for mig.

Dagen for øjenoperationen

Så oprandt dagen, hvor jeg skulle have foretaget øjenoperationen. Spørg mig lige om jeg var nervøs! Selve operationsdagen forløb på følgende måde:

  • Jeg kom ind på et værelse, hvor øjenlægen kom og dryppede mine øjne med bedøvende dråber.
  • Derefter kom jeg ind i et rum, hvor øjenlaseren stod klar.
  • Det tog øjenlaseren 5 – 10 minutter pr. øje, og det var det!

Jeg tænkte, at det kan da ikke passe, at vi allerede er færdige, men det var vi. 3 dage efter var mit syn mere eller mindre perfekt. Siden har det således været slut med at bruge briller og kontaktlinser. FANTASTISKT.

Læs meget mere om selve operationen, priser og se billeder og videoer på Øjenlågsoperationer.dk. Øjenlågsoperationer.dk er en guide, som beskriver alverdens former for plastikkirurgiske indgreb.