Er du kommet lidt sent ud af sengen og kan ikke nå at vaske håret, så hav altid en Batiste tørshampoo på badeværelset. Batiste tørshampoo er effektive produkter, der hurtigt giver håret en fantastisk opfriskning, så håret ser nyvasket ud. Tørshampoo kom for alvor frem i 1970’erne, men har nu gjort et comeback og særligt de unge er helt vilde med den lette løsning, som vil redde enhver dårlig hårdag. På Luxplus.dk kan du finde mange forskellige varianter af Batiste tørshampoo, som kan reducere mængden af fedt i hovedbunden betydeligt. Se udvalget af Batiste på Luxplus og find den variant, som passer perfekt til din hårfarve og individuelle behov.

Batiste tørshampoo

En tørshampoo er ikke bare en tørshampoo. Der er efterhånden kommet mange forskellige varianter på markedet, som dækker flere forskellige behov. Om du er lyshåret eller mørkhåret, så er der en tørshampoo, som passer til din hårfarve. Er du lyshåret kan du bruge alle de originale tørshampooer, da alle disse giver et hvidt skær i håret. Så snart du reder håret igennem, vil de hvide eller lyse plamager smelte ind i håret, så de ikke længere er synlige. Du kan naturligvis også bruge varinter som disse i mørkt hår, men her skal du om muligt bruge lidt ekstra tid på at rede produktet godt ud, så det ikke er synligt. Vil du alligevel gerne have en tørshampoo, som ligger så tæt op af din mørke hårfarve som muligt, så er en af de mørke tørshampoo varianter helt rigtige for dig. De mørke varianter fungerer på præcis samme måde som de lyse. Den eneste forskel er, at den mørke variant lettere camoufleres i det mørke hår.

Et frisk pust til håret

Foruden at give håret et friskt pust kan en tørshampoo også give håret en god gang volumen. Alle tørshampooer vil give lidt volumen uanset om de er lavet specielt med det formål eller ej, men ønsker du særligt at have fokus på at få mere fylde til dit hår, så har Batiste også udviklet tørshampooer, som vil give håret ekstra meget fylde og volumen, hvor du med sikkerhed vil kunne se en forskel.

Root Concealer fra Batiste

Du kan foruden de mange sprays også få produkter, der dækker din udgroninger, så du ikke skal farve håret alt for ofte. Produkter som disse fra Batiste er særligt smarte til dig, der hurtigt og effektivt vil dække din udgroning.

Køber du tørshampoo fra Batiste, kan du få tørshampoo i både 200 ml. og 50 ml. På den måde gør brandet det super nemt for dig, da du både kan have en stor variant stående derhjemme og en mindre variant med i tasken, når du er på farten, så du altid kan få håret rengjort i en fart.

Få alle de fine produkter fra Batiste til billige penge på Luxplus.dk, såfremt du har et medlemskab til siden. Bestiller du dine Batiste favoritter på Luxplus inden klokken 15.00 kan du have dine varer foran din dør allerede dagen efter. Nyd hvordan du hurtigt kan få et rent og lækkert hår fyldt med volumen ved hjælp af Batiste.